Oferim una cuina actual i creativa, conservant no només
els productes autòctons sinó també els gustos dels plats tradicionals,
als que donem un toc creatiu i suggerent.

Breu introducció a la nostra cuina, on us farem
gaudir d’imaginatives combinacions de sabors i jocs
de textures que es fonen amb les aromes de sempre.

PER COMPARTIR

Pernil Ibèric 5J amb coca de pa amb tomàquet
Anxoves del Cantàbric “00” artesanals
Olives de Kalamata
Barreja d’olives gregues
Salmó marinat amb llavors de rosella i maionesa d’algues i wasabi
Croquetes de pernil de glà
Croquetes meloses de ceps
Patates braves amb allioli lleuger i Gochu Jang
Coca de pa de folgueroles amb tomàquet

PER COMENÇAR 

Amanida de peres al vi, pernil ibèric i labneh casolà de iogurt
Amanida de remolatxa, mango i gamba vermella amb escabetx casolà d’algues i musclos
Terrina de foie i poma granny smith amb el seu pà d’espècies
Empedrat tebi de mongetes del ganxet, orella de porc i bàlsam de mel, llimona i ostres
Crema de llagosta amb sashimi de vieira
Pasta fresca ( arrabiatta, carbonara, marisc o tomàquet i alfàbrega )

ARROSSOS

Arròs negre de carxofes i calamarcets
Risotto de cèrvol i xocolata negra al 75%
Arròs caldós de llamantol

PRODUCTES DEL MAR

Bacallà confitat a baixa temperatura amb tòfona, mel i porro confitat
Tataki de tonyina amb espinacs, tomàquets a la vainilla i salsa gochu yang
Turbot salvatge amb salsa de tòfona blanca i patates al safrà
Tournedó de rap amb trompeta de la mort, salsa de mostassa i miso
Bacallà de Ràfols amb tomàquet i alfàbrega, dashi de gingebre i pack choi

CARNS

Cabrit cuit a baixa temperatura amb patata a la vainilla
Magret d’ànec lacat amb mel y soja
Filet de vedella nacional amb fruits vermells i patates Pont-Neuf confitades a l’all
Steak tartar a la Martino

CAPRICIS DOLÇOS
 
La nostra clàssica tarta de poma amb gelat de vainilla de Papantla
Coulant de xocolata amb gelat de castanyes torrades
Oreo homemade by Can Vinyers
Charlotte de mató d’Ullastrell i maduixes amb fruits secs i gelatina de mel
Sorbets i Gelats Varis
Suc de taronja natural
Carquinyolis de Castellar amb vi dolç d’ Ullastrell
Trufes casolanes de xocolata

Disposem d´una àmplia varietat de plats especials aptes per a celíacs