Oferim una cuina actual i creativa, respectant els productes autòctons i la seva temporalitat així com els gustos dels plats tradicionals, als que donem un toc innovador i suggerent.ENTRANTSPernil Ibèric 5J amb coca de pa amb tomàquetBarreja d’olives greguesOlives de KalamataCroquetes de pernil de glà JoselitoLlagostins arrebossats en festucs amb salsa de coco-curriAnxoves del Cantàbric “00” artesanals amb pa amb tomàquetPatates braves amb salsa KimchieSalmó marinat amb taronja i oli de vainillaPER COMENÇARCanelons de rap amb velouté de gambesCarxofes amb pernil i romesco Foie micuit amb festucs, mango y taronjaAmanida tèbia de llagostins, bolets i nous de MacadàmiaAmanida de taronja, pernil d'ànec, encenalls de foie i cruixent de blat de moroCARPACCIOS Y TÀRTARSTàrtar de tonyina vermella amb soja, mango i alvocatCarpaccio de rap a l'alladaCarpaccio de gamba vermella amb vinagreta acipicante i pinyonsARROSSOSArròs sec de llamantol (25 minuts) servit individualmentPRODUCTES DEL MARPop en 2 coccions amb cremós de patata i salsa kimchieRap a la planxa amb saltat d'espàrrecs i boletsTiradito de corvall amb cítrics, maduixes i coriandreLES NOSTRES CARNSSteak tartar de vedella nacional a la MartinoCompactat de cua de bou amb foie i rossinyolsFilet de vedella amb patates palla i foie poêléCAPRICIS DOLÇOSAssortiment de fruita de temporada amb sorbet Pastís de poma amb gelat de vainilla (25 minuts)Bombó de xocolata negra amb namelaca de turró d'ametllesSuc de taronja naturalSorbets i gelats variatsCoulan de praliné d'ametlles i xocolata